потребител:    парола:
 

Нова книга: ДЕТСКАТА АГРЕСИВНОСТ – автор Й. Факирска

авторакорицата

Често се питаме какво се промени с нашето любимо дете или с нашия кротък възпитаник. Къде изчезна милото, добро, усмихнато и любвеобвилно детенце, в което всички бяха влюбени. Защо вместо доброжелателно и отзивчиво, то се превръща в нахално, непослушно и агресивно дете, което пречи на всички около себе си. Къде сбъркахме? Какво да направим, за да си върнем предишното малко ангелче.
На тези въпроси, а и на всички, които вие си задавате за негативните промени във вашето дете, може би ще намерите отговори в тази скромна книга.
Написаното в нея е почерпано от многото различни изследвания и от дългогодишния опит на автора – изследовател и университетски преподавател по проблемите на възпитанието и развитето на 3-7-годишните деца. Тук ще откриете за себе си и стратегии на поведение и взаимодействие с агресивното дете.
Книгата „ДЕТСКАТА АГРЕСИВНОСТ. Педагогически и социално-психологически аспекти“ на доц. д-р Йорданка Факирска е предназначена за детски учители, родители и студенти, както и за всички любознателни читатели – баби, дядовци, лели и чичовци.
Тя е приятно и полезно четиво за всеки.

Цена с доставката 12 лв.

За поръчка: 0897 909 756

Публикувано в: За Родителите, За Студентите, За Учителите

12345 (1 гласа, средно: 5,00 от общо 5)
Loading ... Loading ...

Няма Коментари »Оставете коментар

Трябва да сте влезли за да коментирате.